reklam

CS:GO Bet Siteleri

Yazar Admin 27 Temmuz 2017 Perşembe 0 yorum


CS:GO Bet siteleri

Double ve Coinflip oyunlarını oynayabilirsiniz benim en favori sitem bu günlük 135 coin veriyor ve 1000 coin = 1$ denk gelecek şekilde hesaplanıyor. bunun dışında free 200 ve free 150 coin veriyor. referans kodu girdiğiniz takdirde extra coin de veriyor.
REFERANS KODU: bigmoney

Siyah, Yeşil ve Beyaz renklerine oynuyorsunuz. 7 siyah, 7 beyaz ve 1 yeşil olmak üzere 15 adet kart bulunuyor. Yeşile basarsanız bastığınızın 14 katı, diğer renkler ise bastığınızın 2 katını geri veriyor.

Sitede Classic Game (Jackpot), Fast Game, Double Game ve Duel Game bulunuyor. Jackpot bildiğimiz normal Jackpot. Fast Game de Jackpot tarzı bir oyun. Fast Game de sadece üç kişilik ufak Jackpot’lar oynayabiliyorsunuz. Double Game’e de gelecek olursak onda da online olarak bir çark dönüyor. Çarktaki kırmızı, siyah ve yeşile para basabiliyorsunuz yani roulette’le aynı tek fark çark dönmesi. Duel Game’de bildiğiniz Coin Flip yani yazı-tura tarzı bir oyun. İki kişi aynı miktarda para basıyorsunuz ve yazımı turamı oynuyorsunuz. Kime çıkarsa artık.

Siteden bedava 50 coin (0,50$) almak istiyorsanız 5AKCS2 referans kodunu kullanabilirsiniz.

Bu siteye VPN ile giriş yapabilirsiniz Bu sitede 4 renk vardır. siyah, kırmızı, mavi ve sarı
siyah 2 katı, kırmızı 3 katı, mavi 5 katı, sarı 50 katı para vermektedir oynaması çok basit ve sevdiğim sitelerden biridir.Referans kodunu girerek bonus para kazanabilirsiniz. ayrıca ücretsiz çekilişlerde oluyor örneğin 7 günlük 400.000 coin, günlük bıçak silah para gibi.
REFERANS KODU: CSMONEY500

Diğerleri gibi kullanımı kolay bir sitedir bakiye olarak muz veriliyor giriş yaptığınızda referans kodunu girerek extra muz kazanırsınız. Crash Roulette ve Dice Oyunları vardır ve iyi kazandırır.
REFERANS KODU: hot3l6p51buo

Bu tarz siteleri eklemeye devam edeceğiz.




Hiç yorum yok :